З архіву ПУ. Тест для дебілів: Парочка мажорів увірвалась на автівці з номерами Верховної Ради на скляний міст Кличка (відео)

Вранці на пішохідно-велосипедний «міст Кличка» на автомобілі в'їхала парочка столичних «мажорів».

Відео з'явилося в пабліку «Київ оперативний», передають Патріоти України 17 червня 2019 року.

Судячи з усього, дівчина-пасажир знімала «покатушки» в Instagram-stories. За кермом сидів хлопець, обличчя якого не показали. У салоні також сиділа ще одна дівчина.

«Заставити ремонтувати за їх рахунок!!!», «Теперь я знаю за чей счёт можно новые стёклышки на мосту организовать», «губки уточкой, мажоры с***ные», «Красиво как...отберут права», - пишуть в коментарях.

За даними поліції, позашляховик Mercedes Benz GL із номерами АА 1068 ВР виїхав у бік Набережної і після цього зник у невідомому напрямку. Правоохоронці почали пошуки машини. Відзначається, що зареєстроване авто в Голосіївському районі м. Києва 10 січня 2018 року.

Патрульні Києва в свою чергу повідомили в Telegram-каналі, що особистість водія встановлена, як і фактичне місце знаходження авто.

"За порушення Правил дорожнього руху порушника чекає адміністративна відповідальність, а яка саме, буде відомо тільки після дачі пояснень своїх дій як водієм, який заїхав на пішохідний міст, так і особами, які були очевидцями події", – сказано в повідомленні.

Пізно ввечері міський голова Києва повідомив, що особи власника автівки та порушників встановлено. Кличко закликав свідків злочину дзонити на 102, щоб надати свої покази.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...