З архіву ПУ. У Києві магазин мережі секонд-хенду "Баул" потрапив у секс-скандал

Підглядали за голими? У Києві популярна мережа магазинів потрапила в гучний скандал

Популярна мережа секонд-хендів "Баул" попала в скандал через камери відеоспостереження в примірочних. Про це розповіла одна з мешканок столиці, уточнивши, що інцидент стався в магазині, розташованому біля станції метро Героїв Дніпра, передають Патріоти України 27 вересня 2019 року.

"Це камери 360 прямо над примірочною. Я підійшла до менеджера, він занервував і сказав, що вони не працюють. Показав мені вид з зовсім іншої камери - в коридор. І почав матюкатися..." - розповіла жінка.

Потім вона викликала на місце НП співробітників поліції, які взяли від неї заяву і пообіцяли розібратися в ситуації.

При цьому в магазині спершу стверджували, що камери зовсім не працюють, але правоохоронцям заявили, що все ж працюють, але нібито знімають тільки зал.

Скандал в "Баулі"

Скандал в "Баулі"

Скандал в "Баулі"

Скандал в "Баулі"

Скандал в "Баулі"

Скандал в "Баулі"

Джерело: Обозреватель

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...