З архіву ПУ. "У вас в Украине 44 монумента и памятника Бандере!": Пропаг*****ка Скабєєва влаштувала істерику через "западенців" (відео)

Скандальна топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва влаштувала істерику у прямому ефірі через пам'ятники лідерам ОУН і УПА в Україні. На передачі "60 хвилин" телеканалу "Россия 1" вона звинуватила у "нацифікації" жителів західних регіонів чужої їй країни і зажадала приборкати їх, передають Патріоти України 7 листопада 2019 року.

"У вас в Україні 44 монументи і пам'ятники Бандері, 13 – Роману Шухевичу, 500 – УПАшникам! І ви кажете, що це не є ваша українська політика?! Якщо вам западенці заважають, ну, вгамуйте їх! Якщо більшість українців не підтримують таку політику, пов'язану з нацифікацією, поставте їх на місце!" – розкричалася скандальна фанатка путінської агресії проти України.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...