З архіву ПУ. "Він чоловік, повинен був розуміти": Вперше за 18 років вбивця Круга розповів про страшні деталі злочину

Російський шансоньє Михайло Круг був убитий у своєму будинку 1 липня 2002 року. Спочатку слідство розглядало версію про замовне вбивство, але потім з'ясувалося, що вбили музиканта в результаті пограбування будинку. Коли злочинців спіймали, стало відомо, що їх цікавили тільки цінності в особняку і гроші, передають Патріоти України.

Учасник угруповання "Тверські вовки" Олександр Агєєв, засуджений за співучасть у вбивстві, вперше розкрив деталі тієї ночі. За його словами, вони не збиралися вбивати Михайла і розраховували, що його не буде вдома.

"Перелізли через паркан. Двері виявилася відкритими, увійшли. Відразу піднялися наверх і почали оглядати будинок. Почули, що хтось увійшов, і вирішили сховатися. Думали, що все заспокоїться, можна буде вийти або через вікно вилізти", — зазначив Агєєв.

Домушник розповів, що спочатку теща музиканта помітила злочинців, а потім і дружина Ірина. Далі підійшов сам Круг і почав боротися та чинити опір. Злодій вважає, що якби він цього не робив, залишився б в живих. Круга не збентежили навіть пістолети з глушниками.

"Побігли за нею. Думали проскочити, але не вийшло. Круг вискочив. Він чоловік, повинен був розуміти, що якщо людина з пістолетом, і пістолет з глушником, то це вже не іграшки. Але він кинувся на Веселова (напарник Агєєва), незважаючи на пістолет, кинувся на нього, схопив за руку. Вони почали боротися. У момент цієї боротьби і пролунав постріл", - розповів засуджений злочинець.

У Круга стріляли два рази. Перший постріл прийшовся в область ключиці, другий - став фатальним. За словами Агеєва, злочинцем було наплювати, що Круг - відомий шансоньє, адже для них він був ніким, вони таку музику не слухали.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...