З архіву ПУ. Залишають гроші під двірником: У Києві шахраї розробили хитру "схему" викрадення авто (фото)

Розумні водії мають шанс не тільки зберегти своє авто, але й отримати прибуток у 500 гривень.

У Києві з'явилися спритні шахраї, які використовуючи хитру схему, викрадають машини у довірливих автомобілістів. Про неї розповіли активісти dtp.kiev.ua в Instagram, передають Патріоти України 3 жовтня 2019 року.

Шахраї залишають 500 гривень, причому не фальшиві, на лобовому склі і коли автомобіліст, сівши за кермо і завівши свій транспорт, виявляє знахідку, то природно, виходить з машини і потім відбувається найцікавіше.

"Ви виходите, залишаючи машину заведеною, злочинець сідає за кермо і тисне по газам. Ви навіть не встигаєте нічого зрозуміти, так швидко і несподівано все відбувається!" - йдеться в повідомленні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...