З нього "виходив" Азаров: Мережу насмішила українська мова мера Херсона (відео)

Новий мер, в піку всім недоброзичливцям, зміг вивчити кілька десятків речень українською мовою.

У соціальній мережі висміяли мера Херсона Ігоря Колихаєва за його низький рівень володіння українською мовою, повідомляють Патріоти України.

Мер і новообрані депутати міськради прийняли присягу. По-перше, новий мер, в піку всім недоброзичливцям, зміг вивчити кілька десятків речень українською мовою. Присягав він державною мовою. І першу промову штовхнув з папірця - українською.
А ось з місцевими журналістами вже спілкувався російською. При цьому, розповідаючи про відкритість - новий мер демонстрував явну нелюбов до деяких представників ЗМІ. Їх він без уточнень називав «провокаторами».

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...