За 1000€ їхав до кордону з Молдовою: На Одещині затримали уродженця Курщини (відео)

Прикордонники на Одещині викрили спробу уродженця Курської області РФ непомітно дістатися Молдови. За проїзд у сховку під багажним відсіком вантажівки чоловік мав заплатити до 1000€. Про це інформують в Державній прикордонній службі України, передають Патріоти України.

Зауважують, що на автодорозі Одеса-Рені прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно зі співробітниками Національної поліції затримали 36-річного водія вантажівки.Той намагався приховано підвезти до кордону з Молдовою свого пасажира.

"Для цього він обладнав під багажним відсіком вантажівки сховок, куди й розмістив свого «клієнта». Цим «лайфхаком» скористався 37-річний громадянин України, мешканець Харківщини. Попри відсутність комфорту, вартість перевезення вартувала йому 1000 Євро", - пишуть прикордонники.

Невідомо, чи планував порушник повернутись до свого місця народження – Курської області, чи все ж таки до сусідньої країни – Молдови, достеменно невідомо. Наразі водія-переправника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», а транспортний засіб вилучено.

Відносно уродженця Курщини складено протокол за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скерували до суду.

Норвегія почала відмовляти у захисті певним категоріям українців: Що відбувається

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:30

Норвегія вже відмовила у тимчасовому захисті кільком українцям, які або походять з "безпечних" регіонів, або не проживали в Україні на момент вторгнення Росії у 2022 році, передають Патріоти України. Уряд Норвегії оголосив про низку заходів жорсткої ек...

"Голь на выдумку хитра": Окупант без ніг зробив собі протези з порожніх пляшок, оскільки "наддержава" не запропонувала нічого кращого (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:20

Російським загарбникам, які залишили свої кінцівки в Україні, не вистачає протезів, у зв’язку з чим виникає потреба робити щось самотужки, використовуючи для цього будь-який мотлох, зазначають Патріоти України. Так, у соцмережах з’явилося відео з війсь...