За вами можуть підглядати: Cтюардеса показала шість місць, де можуть бути заховані шпигунські камери в готелях

Ночівля у готелях - звичайна справа для льотного екіпажу. Естер Стуррус, яка працює стюардесою від 2019 року, розповіла, що перш ніж облаштуватися в номері, вона завжди перевіряє кімнату на наявність шпигунських відеокамер, передають Патріоти України.

22-річна жінка записала відео для свого TikTok, щоб показати, як вона шукає в кімнаті "зацікавлені цифрові очі".

У ролику вона починає з перевірки дзеркал у своїй ванній кімнаті. Вона робить це, натискаючи на скло, щоб побачити, чи з'являється щось, чи є на склі смуга.

Потім Стуррус з Нідерландів перевіряє край душу та пожежної сигналізації, скануючи їх ліхтариком із телефона.

І, нарешті, вона йде до своєї кімнати і проводить ретельний обшук, у тому числі заглядаючи за штори та навколо них, усередину ящиків та телевізора.

Естер також розповіла про інші місця, які вона перевіряє, зокрема, будильники та радіогодинники, детектори диму, лампи та світильники, дзеркала та термостати.

Ролик став вірусним і зібрав більш ніж 3,7 млм переглядів та 480 тисяч вподобань. У коментарях юзери подякували за лайфгак та також поділилися своїми порадами.

  • У моєї мами є камера-детектор, коли ми зупиняємося в готелі
  • Я завжди роблю дзеркальний тест!
  • Вимкніть світло і наведіть ліхтарик на годинник, щоб теж побачити камери
  • Спробуйте подивитися у вентиляційних отворах

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...