"За велінням демонів": На Росії хлопець обезголовив рідну матір

Молодий чоловік плакав і повторював, що не хотів нікого вбивати, але голоси в голові змусили його зробити цей жахливий вчинок.

У Підмосков'ї (Росії) сталася страшна сімейна трагедія, винуватцем якої став 22-річний молодий чоловік, який проживав з 46-річною матір'ю та 66-річним батьком, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Повідомляється, що вранці 23 вересня батько сімейства Олексій поїхав у своїх справах. В обід він вже прямував в сторону будинку, коли йому на мобільний телефон подзвонив син Ігор. Хлопець був дуже схвильований і плутався в словах. Він повідомив батькові, що тільки що вбив матір. Олексій спочатку не повірив почутому і став набирати номер дружини. Але телефон не відповідав. Тоді чоловік зателефонував у поліцію і розповів про дивний дзвінок.
Олексій вирішив не заходити в будинок і дочекатися приїзду співробітників на вулиці. Страшна картина постала перед його очима, коли він разом з поліцейськими зайшов всередину. На підлозі в одній з кімнат в калюжі крові лежала його дружина, ознак життя жінка не подавала. Поруч з тілом сидів Ігор. Молодий чоловік плакав і повторював, що не хотів нікого вбивати, але голоси в голові змусили його зробити цей жахливий вчинок.
У прес-службі Головного слідчого управління СК РФ по Московській області підтвердили факт виявлення обезголовленого тіла жінки. За даними експерта, смерть настала від пошкоджень у вигляді колото-різаних поранень і задушення.
За словами родичів, Ігор - доброї душі людина, ніколи раніше не виявляв агресію. Два роки тому хлопець пережив душевну травму, від якої не міг оговтатися самостійно. Фахівці прописали йому антидепресанти. На тлі прийому юнак став скаржитися батькам, що часом чує голоси. Його навіть поставили на облік в диспансер. «Він просто обожнював матір, - згадує убитий горем батько. - Вони майже ніколи не сварилися. Якби не ці демони в його голові, він ніколи б не вчинив такого».
Відносно Ігоря порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство». Найближчим часом затриманому буде призначена психолого-психіатрична експертиза для встановлення осудності. Розслідування кримінальної справи триває.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...