Забив молотком і розчленував жінку: У Павлограді на Дніпропетровщині затримали жорстокого вбивцю (фото)

У Павлограді поліцейські затримали місцевого жителя за скоєння вбивства з особливою жорстокістю. Чоловік забив 48-річну жінку молотком та розчленував її тіло. Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"Правоохоронці виявили п’ять поліетиленових пакетів із фрагментами жіночого тіла. Вони встановили особу загиблої жінки - нею виявилася 48-річна жителька Миколаївської області. Поліцейські відпрацювали камери відеоспостереження, встановили близьких померлої та опитали їх. З’ясувалося, що останнім часом потерпіла тісно спілкувалась з 54-річним жителем Павлограда", - йдеться у повідомленні відомства.

У квартирі чоловіка відбувся обшук, під час якого були виявлені речові докази. Було встановлено, що потерпіла перебувала в гостях у чоловіка, де між ними виникла сварка.

"Під час конфлікту підозрюваний завдав жінці декілька ударів молотком по голові, а наступного дня виявив її мертвою. Щоб приховати злочин, він розчленував тіло та склав його до пакетів. Того ж дня на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста", - шокували подробицями в поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину та речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі терміном до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...