Зачинився у кабінеті: У Тернополі 21-річний поліцейський у відділку вистрелив у себе

У Тернополі 21-річний поліцейський намагався вчинити самогубство на робочому місці. Хлопець лише півтора місяці тому прийшов на роботу, зараз він перебуває у тяжкому стані. Про це пише zaxid.net, передають Патріоти України.

Подія сталась зранку, 24 липня, у Тернопільському міському відділку поліції. 21-річний офіцер зранку прийшов на роботу та отримав табельну зброю. Він зачинився у кабінеті, після чого пролунав постріл. Колеги одразу кинулись допомагати йому.

"Молодий працівник поліції, отримавши зброю, заступав на службу і намагався скоїти суїцид. Зараз головне – життя людини, зараз ми надаємо максимальну допомогу, щоб врятувати його, працівники поліції здають кров. Чому так сталося – розбирається ДБР. Ніхто замовчувати нічого не буде. Буде дана правова оцінка, буде вивчені всі обставини, які спонукали поліцейського піти на такий крок", - повідомив в.о. начальника поліції Тернопільської області Сергій Зюбаненко.

Відомо, що 21-річний поліцейський півтора місяці тому прийшов на роботу після закінчення профільного університету. Причини спроби самогубства розслідують ДБР та прокуратура.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...