Загибель родини в страшній ДТП у Дніпрі: Момент смертельного зіткнення потрапив на відео

У поліції розповіли подробиці смертельного лобового зіткнення ВАЗ та Mercedes-Benz Vito, що сталося у селищі Перегінське Рожнятівського району на Прикарпатті, передають Патріоти України.

Попередньо, водій останнього виїхав на зустрічну смугу і став винуватцем зіткнення. За кермом був п'яний. Алкотестер "Драгер" показав 2,42 проміле, також у водія відібрали кров для аналізу. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У результаті аварії на місці події з ВАЗу загинули водій і пасажир, 32 і 62 років, та 58-річна жінка. З цієї ж автівки постраждали 26-річна жінка і 2-річна дитина, вони у лікарні. Йдеться про мешканців смт. Перегінське. 26-річний водій "Мерседеса", мешканець села Закерничне, не постраждав", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Водія мікроавтобуса затримали. Вирішується питання про повідомлення йому підозри, а також обрання міри запобіжного заходу.

"Якраз проїжджали повз, це просто словами не передати, жахіття. Люди збіглися, аби допомогти. Тіла лежали на узбіччі. На місці вже була "швидка". З напрямку Рожнятова зустріли 2 машини поліції, які їхали з мигалками. Дочка померлих раніше пережила важке горе - втрату чоловіка. Його привезли із заробітків, він довго був у комі, згодом помер. А тепер втратила тата, маму, брата", - розповіла кореспондентові Gazeta.ua Ірина Марко, яка проїжджала повз за кілька хвилин після зіткнення.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...