Загинули багато людей: У Грузії автобус із пасажирами впав із висоти у 80 метрів (відео)

Заступник міністра внутрішніх справ Іосеб Челідзе і керівник Агентства з надзвичайних ситуацій Темур Мгебрішвілі прибули на місце аварії, щоб координувати рятувальну операцію.

У Грузії недалеко від села Бісо муніципалітету Душеті мікроавтобус із пасажирами впав із 80-метрової висоти, повідомляють Патріоти України.

У результаті ДТП загинули щонайменше 17 осіб, троє отримали серйозні поранення, йдеться на сайті МВС країни. Уточнюється, що машина впала на кам'янистий схил на одній із ділянок автодороги Шатілі.

Заступник міністра внутрішніх справ Іосеб Челідзе і керівник Агентства з надзвичайних ситуацій Темур Мгебрішвілі прибули на місце аварії, щоб координувати рятувальну операцію. "Рятувальні роботи ведуться з дотриманням всіх норм безпеки. Бригади продовжують операцію, незважаючи на складний рельєф місцевості та метеорологічні умови", – йдеться в повідомленні.

За фактом аварії МВС почало розслідування за статтею 276 Кримінального кодексу Грузії.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...