Загинули сотні бійців: Вперше названо втрати Нацгвардії під час війни з Росією

За час повномасштабної війни Росії проти України загинули понад 500 військовослужбовців Національної гвардії України. Про це під час брифінгу повідомив начальник оперативного управління штабу Головного управління НГУ Олексій Надточий, передають Патріоти України.

Надточий зауважив, що Нацгвардія бере участь у веденні оборонної операції в Донецькому, Слобожанському, Південнобузькому та східній частині Таврійського операційного району. Крім того, НГУ здійснює прикриття державного кордону з Білорусією.

"Під час виконання завдань за цей період втрати особового складу Національної гвардії складають: санітарними - 1 тисяча 697 військовослужбовців, безповоротними - 501 військовослужбовець", - повідомив він.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...