Заявив, що "просто так": На Прикарпатті хлопець зарізав свого дідуся, з яким мешкав у одному дворі

У селі Бабче Івано-Франківської області 1 вересня, приблизно о 05:00, 15-річний підліток зарізав свого дідуся, а бабусі завдав серйозні ножові поранення. Як розповіло джерело в правоохоронних органах, у неповнолітнього можуть бути проблеми з психікою, передають Патріоти України.

"Постраждала у важкому стані перебуває в реанімації – за її життя борються лікарі. Люди похилого віку проживали в літній кухні, а неповнолітній – із батьками в будинку поруч", – зазначив він.

Співрозмовник додав, що підліток під час спілкування з поліцією поводився абсолютно спокійно, а на запитання, які мотиви злочину, без будь-яких емоцій відповідав "просто".

"Не виключено, що у нього проблеми з психікою, тому буде вирішуватися питання про те, щоб відправити його на відповідну експертизу", – уточнило джерело. Неповнолітнього затримали, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зі свого боку в поліції області підтвердили факт вбивства, але при цьому поки відмовляються давати коментарі.

Джерело: Обозреватель

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...