"Закон джунглей" во "власти в республиках" явно процветает": У лавах "ДНР" істерика через купівлю "міністром" елітного житла в Росії

Терористи "ДНР" визнали, що їхню "владу" чекає неодмінний кінець. До таких висновків їх підштовхнула купівля елітного житла у російському Ростові-на-Дону "міністром охорони здоров'я" Олександром Оприщенком, передають Патріоти України.

Відповідна публікація з'явилася на одному із пропагандистських ресурсів окупантів, повідомив офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц) на своєму Telegram-каналі. Захисник зауважив, що така націленість колабораціоністів на країну-агресора свідчить про те, що вони не мають наміру проживати у занепалих через війну окупованих містах сходу України.

"Приємно розпочинати день з новин про пожежу у "ватрушок". Посіпаки окупантів, які зазвичай звинувачують нас у брехні, самі підтвердили інформацію української сторони про наявність російського паспорту та елітного житла у російському Ростові у так званого "міністра ДНР", колабораціоніста Оприщенка", – наголосив Штефан.

Крім того, він процитував обурення бойовиків з цього приводу, аби продемонструвати, що вони самі змирилися із тим, що в ОРДЛО немає жодного майбутнього під владою загарбників.

"Закон джунглів" у "владі в республіках" явно процвітає... Все, що відбувається, як би прямо підштовхує до сумних висновків: керівництво "ДНР" в перспективи "республіки" взагалі ніяк не вірить, інакше "запасний аеродром" собі б не готувало", – зазначили пропагандисти.

Зі свого боку український офіцер додав, що такі висновки спільників окупантів свідчать про те, що усвідомлення про приреченість режиму "Л/ДНР" починає приходити до всіх на тих територіях.

"До вати потроху доходить, що у "владі дИнИрИ" сидять тимчасові, основним завданням яких є "хапнути побільше" і, вже маючи паспорт РФ, "евакуюватися" та витрачати "чесно накопичене". Саме тому нерухомість купується там, а не у фейкових "республіках", – підсумував він.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...