Закон не дозволяє? Дружина Тищенка відповіла, чому він не пішов на фронт

Дружина депутата Миколи Тищенка - Алла Барановська - дала велике інтерв'ю Раміні Есхакзай, в якому розповіла, чому її чоловік не пішов на фронт, передають Патріоти України.

Вона почала виправдовувати чоловіка і говорити, що він не міг взяти в руки зброю і піти на фронт, тому що йому це забороняє закон. Вона зазначила, що люди повинні пам'ятати, що в Україні парламентсько-президентська держава, і за законом про мобілізацію, народні депутати України не можуть бути мобілізовані. Тобто депутати повинні бути на місці і ухвалювати закони.

Однак, як каже Барановська, Тищенко бував у небезпечних місцях. "Мій чоловік побував у величезній кількості відряджень, де зараз дуже небезпечно. Для нього завжди важливо приїжджати до наших хлопців, і це завжди скандали вдома. Він не боїться війни і бути в небезпечних місцях", – сказала Алла.

Вона також прокоментувала і те, що після 24 лютого 2022 року Тищенко перебував у Закарпатській області. За її словами, він був призначений головою закарпатського осередку, тому повинен був бути там.

Крім того, вона зазначила, що Тищенко - незалежна людина і політик, який нікому нічого не винен. Саме такими словами вона відреагувала на питання Раміни про хейт на адресу її чоловіка.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...