"Закручувати гайки не треба": Комаровський назвав умову припинення пандемії коронавірусу в світі (відео)

Відомий український педіатр і ведучий Євген Комаровський заявив, що шансів, що коронавірус зникне, немає, але проблема втратить гостроту. Про це Комаровський розповів в розмові з епідеміологом, керівником Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Андрієм Александріним, відео опубліковано в Instagram Комаровського, передають Патріоти України.

"Проблема втратить гостроту як тільки приблизно 60-70% населення Землі зустрінуться з коронавірусом", - сказав Александрін.

Комаровський наголосив, що саме "зустрінуться" а не "перехворіють" адже за його словами, 90% тих, хто зустрічається з коронавірусом, навіть не дізнаються про це. Таким чином, переважна більшість людей вироблять імунітет до COVID-19 не перехворівши. "Тобто імунна система більшості людей здатна подолати цю проблему, на рівні місцевого імунітету зупинити, розпізнати, виробити антитіла, забути", - пояснив Комаровський.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...