"Закругляйся в папки костюми тягати": Зеленська з'явилася на публіці і викликала суперечки

Перша леді постала перед публікою в класичному чорному костюмі.

Олена Зеленська в чорному костюмі

Перша леді та дружина президента України Володимира Зеленського Олена відвідала київський музей в темряві "Третя після півночі". Вона постала перед публікою в класичному чорному костюмі. У мережі виник ажіотаж навколо образу Зеленської. Одні захопилися її виглядом, а інші – розкритикували і порадили змінити стилістів. Відповідні фото перша леді опублікувала на своїй сторінці в Instagram і Facebook, передають Патріоти України.

Так, на цей раз жінка обрала штани зі стрілками і подовжений піджак, а також доповнила образ світлим взуттям.

  • Стилістів Олени Зеленської часто критикують за те, як вони підбирають вбрання для першої леді.
  • Наприклад, на фотовиставку, організовану посольством Аргентини в Україні, жінка одягнула брючний костюм оверсайз карамельного відтінку і викликала хвилю негативу в коментарях.
  • Також Зеленську розкритикували за зовнішній вигляд і поведінку в Брюсселі, куди вона їздила до поранених військових.

Шанувальники Зеленської залишили безліч коментарів під її постом. Деякі користувачі накинулися на неї з критикою, а хтось підтримав першу леді. "Олено, змініть дизайнера. Я розумію, що зараз мода така... Але це не ваше! Ну виглядає як "костюм з гардеробу дідуся", "Перестань у тата костюми тягати, поки він спить! Хто тобі гудзики пришивав? Чого ти така перекошена?"

"Я пишаюся вами, Олено", "Сонце України!", "Дякую за ваші добрі очі і щиру посмішку", – пишуть у коментарях.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...