Закрили всі туалети: Міноборони епічно осоромилося із зустріччю з представниками НАТО, на переговорах всі думали про "одне" (фото)

У вівторок, 1 грудня, напередодні зустрічі міністра оборони України Андрія Тарана з представниками держав-членів НАТО, в будівлі відомства закрили всі туалети. Про це повідомило джерело "Апострофа", передають Патріоти України.

За його словами, туалети на декількох поверхах закрили за наказом керівництва оборонного відомства, що чимало здивувало підлеглих.

"Нинішньому міністру неодноразово дорікали в поверненні совкових традицій і підходів, але тут він вже перевершив сам себе. Змусити своїх підлеглих шукати "п'ятий кут" через візит поважної делегації - це явище навіть перевершує фарбовану траву та інші яскраві прояви радянського маразму", - відзначило джерело.

Воно додав, що під час зустрічі з представниками держав-членів НАТО частина персоналу Міноборони думала зовсім не про захист держави, а про те, як знайти хоча б один відкритий туалет.

Як відомо, 1 грудня в Міноборони Андрій Таран провів брифінг на тему "Оборонні аспекти євроатлантичної інтеграції України: основні досягнення та завдання на перспективу". Сторони обмінялися думками щодо реформування армії та обговорили перспективи співпраці.

Джерело: Апостроф

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...