"Закидання камінням артистів - і є "совок": Відома українська співачка заступилася за хор Верьовки (відео)

Скандальне відео "Кварталу 95" і хору Григорія Верьовки про згорілий будинок Валерії Гонтаревої прокоментувала українська народна артистка Марія Бурмака. Співачка вважає, що це неправильно, що музикантів почали "цькувати" за виступ. Про це вона розповіла в передачі "Сніданок з 1+1", передають Патріоти України.

Виконавиця зазначила, що "жарт" їй зовсім не сподобався, але хор Верьовки тепер перекреслили назавжди. "Я дізналася з дзвінка журналістів на наступний день. У мене відразу промайнуло моє дитинство, цей могутній хор, як я ходила на концерти. Я почала дивитися цю історію. Звичайно, мені номер не сподобався, тому що є такі теми, на які не варто жартувати", - сказала Бурмака.

На думку співачки, "цькування" - це неправильно, в мережі піднявся великий резонанс і відомі музиканти сильно постраждали через це. Саме закидання камінням артистів - і є "совок"."

"Вони отримали якийсь гонорар, але наскільки я розумію, це не була якась готівка. Очевидно якийсь держоблік, який також йде в касу. Але в мережі почали просто перекреслювати хор. Взяти і топтати великий колектив, кидати камінням, я проти цькування як такого. Тому що це і є "совок", - пояснила артистка.

Нагадаємо, в останньому ефірі "Кварталу 95" гумористи і хор Григорія Верьовки заспівав пісню про згорілий будинок екс-голови НБУ Валерії Гонтарєвої під назвою "Горіла хата". У мережі артистів і музикантів затаврували і зганьбили.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...