"Залізний Чмоня": У мережі підняли на сміх черговий "аналоговнєт" на параді в Росії

У понеділок, 9 травня, в РФ відбувся традиційний парад "победобесия". У той час, поки По Красній площі проїхалися і пройшлися залишки російської армії і військової техніки, передають Патріоти України.

Не обійшлося і без демонстрації новинок. На своїй сторінці в Instagram ведучий Слава Дьомін опублікував фото невідомого творіння російських інженерів.

"Який головнокомандувач, иака і армія", - написав у підписі до фото. У коментарях під постом українці вже встигли охрестити диво-машину Залізним Чмонею на честь полоненого росіянина, з якого сміявся весь Інтернет.

"Це їх славний - гавномет?", "Навіть не знаю, чи побачить його Джавелін", "Знову з гівна і палиць?", "Залізний Чмоня", - писали українці в коментарях під постом Дьоміна.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...