Замість захисника, який був на передовій: У Вінниці військком отримав безкоштовно квартиру за понад мільйон гривень

У вінницького військкома, який отримав квартиру вартістю 1,2 мільйона гривень, суд може забрати нерухомість. Житло повинен був отримати захисник України, який перебував на фронті. Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Вищий антикорупційний суд розгляне заяву Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо визнання необґрунтованими активів керівника Вінницького МТЦК та СП та стягнення їх у дохід держави.

Слідчі з’ясували, що влітку 2022 року військком без жодних правових підстав безоплатно отримав квартиру в Вінниці вартістю 1,2 мільйона гривень. Її він оформив на свого батька-посадовця.

“На додаток, виявилось, що це помешкання мав отримати захисник України, який на той час перебував на фронті. Бюро передало САП матеріали щодо необґрунтованості набуття цієї квартири керівником Вінницького МТЦК та СП, а прокуратура після збору доказів своєю чергою направила відповідну заяву до суду”, - розповіли в ДБР.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...