"Запроданки поїхали до вбивць": Дует Anna Maria представить Україну на конкурсі "Новая волна" у Сочі

Українці обурені, що дівчата відправляються на територію країни-агресора.

Сестри Анна і Марія Опанасюк на відборі на конкурс Нова хвиля 2019 Сочі. Фото: Інстаграм.

Сестри Анна і Марія Опанасюк, що опинилися в центрі скандалу на нацвідборі на Євробачення, бо не змогли відповісти на питання співачки Джамали - «Чий Крим?», представлять Україну на конкурсі Новая волна 2019, який відбудеться в Сочі з 24 по 29 серпня. Також серед конкурсантів, які, як зазначено на сайті конкурсу, представляють Україну на Новой волне, співак, який виступає під псевдонімом Taras. Інформація про те, що Anna Maria є учасницями конкурсу, з'явилася на сторінці eurovision.ua в Instagram, передають Патріоти України.

Її автори запитали своїх 65 тис дописувачів, чи підтримають вони дівчат? Фоловери активно коментують пост:

«Нехай їдуть собі самі по собі! Я не хочу, щоб моя країна брала участь в конкурсі на території країни, яка вбиває наших людей. Сором і ганьба тим, які цього не розуміють!»

«Україна хіба не перестала брати участь в Новой волне після того, як конкурс більше не проводять в Юрмалі, а проводять в РФ? Сенс туди їхати і потім розповідати про велику любов до країни? Сестри в наступному році не будуть знову на відборі Євробачення, тому що їх знову з гівном змішають, але ще і Новую волну пригадають».

«Звичайно, НІТ!!!»

«Це перебір! А їх Україна посилає туди, чи вони самі? Нехай їдуть, там їх з радістю приймуть і місце дадуть... Але нехай Україну не приплітають! Яка гидота».

«Хто їх туди делегував? Ви? Я? Інші дописувачі? Хтось спитав мене й іших українців, чи хочемо ми, щоб ці запроданки Їхали до вбивць українців представляти Україну?»

«Ні, після їх інтерв'ю Скрипіну ці ватниці мені огидні. Нехай забираються геть з України».

Нагадуємо, перед фіналом нацвідбору на Євробачення 2019, народні артистки Криму дует Anna Maria дали скандальне інтерв'ю в прямому ефірі кримськотатарського телеканалу ATR, в якому не змогли відповісти на питання українського журналіста про анексію Криму і війну Росії з Україною. Також на "Новой волне" 2019 в Сочі заплановано виступи Таїсії Повалій, LOBODA, Ані Лорак та Софії Ротару.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...