Заради майбутнього України: Андрій Данилко виставив на аукціон Sotheby’s Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі (фото)

Андрій Данилко продає унікальний автомобіль — Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, що належав Фредді Мерк’юрі і на якому легендарний музикнат їздив до останніх днів життя. Він буде проданий на аукціоні Sotheby’s в Лондоні вже 5 листопада, передають Патріоти України.

Всі виручені кошти артист вирішив передати на створення сучасного центру реабілітації та протезування в Україні. Стартова ціна лоту на аукціоні визначена у 20−30 тис. фунтів-стерлінгів.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз, в складний для України час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни.

Як повідомляють представники артиста, аукціонний дім не візьме свій відсоток, як це буває зазвичай, та всі 100% перерахує на благодійну мету — безоплатна допомога в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проєкт вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер — і новий амбасадор Андрій Данилко.


До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...