Заради виграшу в лотерею: Юнак "уклав угоду з дияволом" і приніс у жертву власних сестер (фото)

Жінки навіть не підозрювали, чим закінчиться "сімейне свято". Фото: The Mirror.

У Лондоні, Велика Британія, 19-річний Даніал Хусейн "уклав угоду з дияволом" і вбив двох сестер заради виграшу в лотереї – 46-річну Бібу Генрі та 27-річну Ніколь Смолван. Про це повідомило видання The Mirror, передають Патріоти України.

Хусейн убив сестер під час святкування дня народження однієї з них. Тіла жінок знайшли наступного дня в огорожі парку Вемблі. Юнак одну з жертв вдарив ножем вісім разів, іншу – 28. Поліцейські знайшли в його будинку документ, який нібито був "угодою з дияволом".

"При обшуку в спальні підсудного поліція виявила рукописний документ, що нібито є угодою між підсудним і дияволом. У ньому він обіцяв принести в жертву жінок, щоб виграти в лотерею і не бути запідозреним в будь-якому злочині, який він скоїв", - повідомив прокурор Олівер Глазго.

Незадовго до вбивства Хусейн купив кілька лотерейних білетів. Три з них він вклав у "договір з дияволом". "Як виявилося, диявол не пішов на угоду, бо підсудний не тільки не виграв в лотерею, але й поліція виявила всі докази, які пов'язують його з цими двома вбивствами", - підсумував Глазго. Хусейн заперечує причетність до вбивств і заявляє, що не підписував жодної "угоди з дияволом".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...