Зараз погрожує вбити: Топ-менеджера "Укрзалізниці" звинуватили в побитті співмешканки (фото, відео 16+)

Наталія Ночвай запевняє, що за рік у неї тричі діагностували струс мозку і численні забої.

Колишня співмешканка директора з розвитку бізнесу "Укрзалізниці" Андрія Рязанцева звинуватила його в систематичному побитті. У компанії повідомили, що він звільнений з посади. Заява опублікована на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook, інформують Патріоти України.

"Правління АТ "Укрзалізниця" вважає, що всі співробітники компанії повинні дотримуватися кодексу етики та сімейних цінностей. Наразі Андрій Рязанцев не є співробітником компанії", – йдеться в заяві.

Напередодні було опубліковано відео, на якому людина, схожа на Рязанцева, вдарила жінку. За даними порталу "Стопкор", відео їм надіслала колишня співмешканка Наталія Ночвай.

Вона розповіла, що протягом року їхнього співжиття чиновник постійно бив її. Вона надала довідки, згідно з якими у жінки був струс мозку і зламані ребра.

Ночвай запевняє, що за рік у неї тричі діагностували струс мозку і численні забої. Також жінка зізналася, що майже відразу ж після співжиття Рязанцев поводився неадекватно, ревнував, забороняв вільно пересуватися і спілкуватися з іншими людьми.

"Мене постійно зачиняли в квартирі без можливості вийти, а телефон був повністю синхронізований з його телефоном, щоб він міг дивитися, з ким я спілкуюся. Мені було заборонено спілкуватися з моїми друзями і родичами, він постійно вів переписку з моїми знайомими від мого імені", – розповіла колишня співмешканка.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...