Заробітки не вдались: Українці заразилися коронавірусом на фермі в Німеччині

Для запобігання подальшому поширенню коронавірусу всю ферму помістили на карантин.

На фермі поблизу міста Маммінг у Нижній Баварії, Німеччина, стався спалах коронавірусу. Серед інфікованих сезонних працівників є українці. Про це на брифінгу в неділю, 26 липня, заявив голова округу Дінгольфінг-Ландау Вернер Бумедер, повідомляють Патріоти України.

За його словами, крім наших співвітчизників, заразилися також громадяни Угорщини, Румунії та Болгарії. Зазначається, що для запобігання подальшому поширенню коронавірусу всю ферму помістили на карантин. Майже 500 її працівників, включно з тими, чий тест виявився негативним, не мають права залишати помешкання, їм організована доставка необхідного.

Генконсульство України в Мюнхені запевнило журналістів видання, що по допомогою ніхто з українців не звертався. Загалом на фермі коронавірусом інфіковані щонайменше 174 сезонних робітники.

Джерело: Укрінформ

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...