"Засвітився" і в Україні: У Туреччині розстріляли відомого злодія в законі Лоту Гулі (фото)

У Туреччині розстріляли відомого азербайджанського кримінального авторитета, злодія в законі Надіра Саліфова, відомого у злочинному світі як Лоту Гулі, передають Патріоти України.

Від поранень, отриманих у результаті чотирьох пострілів з пістолета, він помер у лікарні. У Лоту Гулі начебто стріляв інший представник кримінального світу, азербайджанець за національністю, відомий під псевдонімом Хан. Інцидент трапився в турецькому курортному місті Анталії. За інформацією видання, зловмисника затримано співробітниками поліції.

Нагадаємо, у липні 2020 року в Одесі співробітники Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України затримали членів організованого злочинного угруповання, яке тримало в страху бізнесменів. Діями бандитів, за інформацією силовиків, керував Лоту Гулі. Серед затриманих були азербайджанці, грузини, українці та росіянин, а під час обшуків знайшли цілий арсенал зброї.

Саліфов вважається одним із найвпливовіших і небезпечних на всьому пострадянському просторі. За кордоном його називають лише як "російський мафіозі".

Щодо нього в Росії розслідувалася ціла низка кримінальних справ, пов'язаних із викраденнями людей і здирництвом. Крім того, "законника" звинувачували й за новою статтею 210.1 КК РФ (Заняття вищого становища в злочинній ієрархії) – керівництво протягом десяти років злочинним кланом.

"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...

Українок у Львові спитали, чи треба повертати чоловіків, які зараз за кордоном (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:14

У Львові жінок опитали, чи вважають за доцільне повертати чоловіків з-за кордону в рамках мобілізації. Про це йдеться у відео "Новини.LIVE", поширеному у мережі, передають Патріоти України. Так, одна з мешканок Львова відповіла на питання ствердно, адж...