Збирається шукати винних сам: У Миколаєві спалили авто глави обласного осередку "Нацкорпусу" (фото)

Денис Янтар написав, що не вірить в успішність розслідування поліції, тому пошукає винних "трошки по іншому".

У Миколаєві спалили автомобіль голови обласного осередку партії "Національний корпус" Дениса Янтаря. Про це він особисто повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні невідомі дегенерати о 3-30 підпалили мою машину, яка стояла біля дому. В принципі, машина це просто груда металу та засіб пересування, такі втрати - буденність людини з активною життєвою позицією і я адекватно ставлюсь до таких речей. А от моменти переживання моїх рідних, у зв'язку з цими обставинами, це буде дорого коштувати цим виродкам. В мене всього два припущення, хто міг це зробити, поки абстрактно зазначу: політичні опоненти чи криміналітет", - написав Янтар.

Янтар написав, що не вірить в успішність розслідування поліції, тому пошукає винних "трошки по іншому". Також представник "Нацкорпусу" не повідомив, чи звернувся до правоохоронців.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...