Зеленський назвав ім'я винуватця у одеській трагедії і пообіцяв, що той обов'язково буде покараний

Володимир Зеленський різко висловився про пожежу в одеському готелі "Токіо Стар".

Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що в одеській пожежі 8 людей загинули не через війну чи обстріли. З його слів, причиною стали недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, зверхнє ставлення до людського життя, передають Патріоти України.

"Цьому буде покладено край", - пообіцяв Зеленський. "Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний – власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості", – заявив гарант.

Він наголосив, що не можна ставити власний прибуток вище за людські життя. Президент висловив щирі співчуття рідним і близьким загиблих. "Дякую рятувальникам і поліції. Окреме спасибі одеситу, який прихистив урятованих постояльців цього "готелю", – написав Володимир Зеленський.

Разом з тим, одеський активіст Стас Домбровський назвав інше ніж президент ім'я справжнього винуватця трагедії, котрий стоїть за спиною "стрілочника"-директора.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...