А затверджував хто? Зеленський відреагував на скандальний номер "Кварталу 95" і хору Верьовки

Володимир Зеленський відреагував на скандальний виступ "Кварталу 95" і хору Верьовки під час шоу "Вечірній квартал" на "1+1". Президент України не оцінив гумору своїх колишніх колег, які заспівали про згорілий будинок екс-глави Національного банку Валерії Гонтарєвої. Про це на брифінгу сказав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передають Патріоти України.

"Я бачив справжню реакцію президента на історію з пожежею в будинку пані Гонтаревої. Ця реакція була абсолютно правильна і людська. Ніхто не може радіти з того, що у людини горить будинок. Президент Зеленський точно з цього не сміявся. Більше того, він як очільник держави, я можу це неодноразово підтвердити, вживає всіх заходів (з правоохоронними органами, звичайно), щоб розібратися... Тому прив'язувати цю ситуацію (пісню, яка пролунала у "Вечірньому Кварталі" - ред.) до позиції президента не варто", - сказав Гончарук.

"Президент Зеленський жодного разу не радів, не ставився легковажно до цього випадку. Якщо це підпал будинку будь-якого громадянина, він заслуговує лише на засудження, а не на те, щоб над цим насміхалися. І президент має таку ж позицію", - зауважив очільник Кабміну.

При цьому, глава уряду сказав, що сам він особисто відео не бачив. "Але радіти і сміятися з горя іншої людини - я не вважаю це нормальним. Але я вважаю, що у світі багато сатиричних видань, у яких є свій стиль... Оцінювати гумор політику чи державному чиновнику взагалі, це, на мою думку, дурний тон. У нас демократична держава і кожен має право жартувати, як йому вдається", - відзначив Гончарук. На його думку, "якби це була інша команда, а не команда "95-го Кварталу", то цей гумор взагалі пройшов би непоміченим".

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...