Згоріла вантажівка ЗСУ. Один загиблий, за життя ще однієї людини борються лікарі (фотофакти)

Пожежа сталася вночі на платформі залізничного вокзалу м. Судова Вишня. Причини того, що сталося, наразі невідомі, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Львівській області.

"26 квітня о 2:45 на диспетчерський пункт Служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Судова Вишня на вул. Станційна на вантажній платформі залізничного вокзалу "Судова Вишня" у вантажному автомобілі ЗІЛ-131, який належить Міністерству оборони України. Унаслідок пожежі в автомобілі загинула людина, ще одна зазнала опіків", - сказано в повідомленні.

На місце вирушили пожежники з м. Мостиська. Вони виявили, що автомобіль повністю охоплений полум’ям. З машини дістали 53-річного чоловіка, у нього 60% опіків тіла (тулуба, обличчя та рук) 2-3 ступенів.

Погасивши осередок вогню, рятувальники знайшли в машині ще одну людину. Медики констатували її смерть. Причини загоряння з'ясовують слідчі.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...