"Згвалтування у Кагарлику: ніякої другої Врадіївки не буде", - блогер Буткевич

Чим більше забитий регіон - тим більше там будь-яку жесть сприймають як норму.

"Ніякої Врадіївки в Кагарлику не буде й не може бути. Якщо що, це багато років була вотчина Онищенка. Того самого, коневода. А зараз там депутатствує Анна Скороход. Та сама, яку вигнали з «Слуги народу» за відверту працю на Беню і в якої чоловік - росіянський бандюк. Тобто, як бачимо, в плані політики й рівня політичного мислення - мрак й треш. Чому?", - пише блогер Богдан Буткевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це дуже бідний регіон Київщини. Один з найбідніших. А як показує практика нашої країни, чим бідніше регіон - тим менше шансів на будь-які протести. Що логічно, адже бідна людина тупо не має часу на те, щоб просто подумати про причини свого триндецю.

Плюс враховуйте, що чим більше забитий регіон - тим більше там будь-яку жесть сприймають як норму. Власне, в цій історії же без трупів обійшлося, на відміну від реальної Врадіївки. Плюс там все накопичувалося і тривало роками. А тут - ну погано, звичайно, але нічого, завтра вже забудуть. Свої люди ж, що, не порішаємо? Он з Тлявовим (вбитим хлопчиком двома п'яними мусорами) вже порішали.

Плюс в Україні, як в дуже бідній й хворобливо централізованій досі в плані економічного достатку країні все революції починаються й робляться тільки в столиці. Регіони - тільки пасивні споглядачі. Особливо - забиті районні центри.

Ну, й щодо Авакова. На жаль, його може звалити тільки щось гучне. Справа Шеремета - в першу чергу. Бо вона впливає на рейтинг Зе. А єдине, на що реагує Зе - це рейтинг. Тому пропоную покинути марні сподівання на Врадіївки для Авакова, яких вже було стільки в ЗМІ, що й не згадаєш. Sad but true".

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...