Жінка на Житомирщині копала картоплю, а знайшла зброю (фото)

У Житомирі місцева мешканка копала картоплю і виявила на своєму городі цілий арсенал зброї часів Другої світової війни – понад 80 мінометних мін, 3 протитанкові та 8 гранат. На місці працювали правоохоронці та вибухотехніки. Про це розповіла пресслужба ГУНП у Житомирській області, передають Патріоти України.

Правоохоронці 11 вересня отримали повідомлення від жительки м. Житомир про те, що на присадибній ділянці вона виявила предмети, схожі на боєприпаси. На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління та працівники ДСНС.

Правоохоронці виявили у землі, неподалік від житлового будинку, на відстані близько 15 метрів, боєприпаси: 82 мінометні міни 82 калібру, 3 протитанкові міни та 8 гранат.

Поліцейські забезпечили охорону потенційно небезпечної території. Надалі вибухотехніки вилучать та знищать небезпечну знахідку. Громадянам також нагадали, що у разі виявлення підозрілих невідомих предметів обов'язково треба звертатись до поліції чи рятувальників.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...