Жінка зробила операцію зі зменшення шлунку і ледь не померла - наслідки жахнули всіх (фото)

58-річна Джулі Данбар з Лідса (Велика Британія) вирішила зробити операцію зі зменшення шлунку після того, як її вага досягла критичної позначки, але замість схуднення вона опинилася на межі смерті. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

За словами Данбар, вона сподівалася, що операція змінить її життя, адже розчарувалася в дієтах - після них тільки набирала вагу.

У ході операції їй видалили сімдесят відсотків шлунка і дві третини кишечника, але через кілька годин вона почала погано себе почувати.

"Я пішла додому, і це тривало, і у мене були сильні болі в животі. Той факт, що болі були кожен день після всього, що я їла, повинен був бути червоним прапором", - зазначила вона.

Жінка додала, що не усвідомлювала, який ефект матиме на неї операція. Протягом наступного року вона втратила дві третини своєї ваги, страждаючи від недоїдання і браку необхідних вітамінів.

"Це не я дивилася в дзеркало. Я ніколи не виглядала так, як цей скелет. Ви могли бачити, як мої кістки стирчать. Я відчувала себе так жахливо, що нікуди не ходила", - розповіла Джулі.

Вона проходила курс лікування протягом шести тижнів, але все ще страждала від серйозних побічних ефектів після операції.

Незабаром жінка відвідала дієтолога, який сказав, що вона помре без допомоги фахівця. Джулі знову лягла під ніж, щоб додати розмір шлунка.

Зараз їй доводиться сидіти на дієті, що складається з 5000 калорій рна день, що більш ніж у два рази перевищує середній показник для більшості жінок.

Вона приймає 40 різних ліків і страждає остеопорозом, має проблеми з рівновагою, зором і рухливістю. Джулі сказала, що навіть не уявляла, який "жахливий ефект" може мати її операція.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...