"Жінки в багатьох сім'ях п*здять чоловіків": Мухарський розповів, як Єгорова била його ногами (відео)

Актор також додав, що іноді побоювався Сніжану і почувався беззахисним.

Колишній чоловік скандальної української телеведучої Сніжани Єгорової - актор і телеведучий Антін Мухарський - заявив, що в його шлюбі з артисткою було дуже багато скандалів. Нерідко вони навіть доходили до бійок, ініціатором яких була сама жінка. Такими подробицями Мухарський поділився в інтерв'ю YouTube-програмі Vласть vs Vлащенко, повідомляють Патріоти України.

Він також додав, що іноді побоювався Сніжану і відчував себе беззахисним. Адже, як зазначив артист, під час сварок Єгорова могла навіть бити його ногами. "Жінки в багатьох сім'ях п*здят чоловіків. І якщо чоловік прийде з побоями і скаже, що його побила дружина - його засміють. А якщо жінка прийде і скаже: ось він мене вкусив - його посадять на п'ять років. У моєї колишньої дружини красиві довгі ноги, але коли у нас траплялися скандали, першими в хід йшли саме ноги. Я її, напевно, побоювався, бо коли у жінки відкривається невпинно рот, то чоловік стає якимось беззахисним", - заявив Мухарський.

Він також додав, що не спілкується зі своєю колишньою дружиною вже два роки й дуже радий цьому. Однак його засмучує той факт, що він не може нормально проводити час зі своїми дітьми. "Не треба в це влазити, ніхто не має рації, ніхто не винен. Я мовчав дуже довго. Всяке може бути - це мій девіз. Я зараз дуже щасливий, що у нас з нею встановилися прекрасні відносини - ми не спілкуємося вже два роки. Ось ніхто не дзвонить, не спілкується. Я вдячний за це Богові. І за нею не сумую, але дуже сумую за нашими дітьми", - підсумував Мухарський.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...