Жорстоке вбивство хлопчика в Києві: У мережу потрапило фото ймовірного вбивці

На тілі убитого в Києві 9-річного Захара Черевка були множинні колото-різані рани й травма черепа, повідомляють Патріоти України.

Речі дитини вбивця викинув на березі, а тіло втопив у озері, повідомили в прес-службі поліції Києва. Також правоохоронці опублікували фото підозрюваного – брата вітчима убитого Захара.

"На березі була захована сорочка загиблого і блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток", – уточнили в поліції.

Чоловіка затримали через те, що в день зникнення дитини він був зафіксований поряд із ним на камерах спостереження. У поліцейській дільниці він зізнався у скоєному.

"Йому 30 років, він живе в Києві та веде аморальний спосіб життя. З хлопчиком був добре знайомий, оскільки є братом співмешканця мами загиблого. Дитина більшість часу жила з бабусею, окремо від нової сім'ї", – заявив глава поліції Києва Андрій Крищенко.

За попередніми даними, в день вбивства між хлопчиком і підозрюваним виник конфлікт, і він вирішив помститися своєму брату і його дружині, тобто матері хлопчика. Дарницький суд столиці взяв під варту підозрюваного родича.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...