Жорстоке вбивство хлопчика в Києві: У мережу потрапило фото ймовірного вбивці

На тілі убитого в Києві 9-річного Захара Черевка були множинні колото-різані рани й травма черепа, повідомляють Патріоти України.

Речі дитини вбивця викинув на березі, а тіло втопив у озері, повідомили в прес-службі поліції Києва. Також правоохоронці опублікували фото підозрюваного – брата вітчима убитого Захара.

"На березі була захована сорочка загиблого і блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток", – уточнили в поліції.

Чоловіка затримали через те, що в день зникнення дитини він був зафіксований поряд із ним на камерах спостереження. У поліцейській дільниці він зізнався у скоєному.

"Йому 30 років, він живе в Києві та веде аморальний спосіб життя. З хлопчиком був добре знайомий, оскільки є братом співмешканця мами загиблого. Дитина більшість часу жила з бабусею, окремо від нової сім'ї", – заявив глава поліції Києва Андрій Крищенко.

За попередніми даними, в день вбивства між хлопчиком і підозрюваним виник конфлікт, і він вирішив помститися своєму брату і його дружині, тобто матері хлопчика. Дарницький суд столиці взяв під варту підозрюваного родича.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...