Жовтень може виявитися найскладнішим місяцем у році: Астролог дала сумний прогноз і розповіла, до чого готуватися

Жовтень може виявитися найскладнішим місяцем у порівнянні з усіма іншими в 2020 році. У цей період Марс проходить свій ретроградний шлях, і не рекомендується починати важливих справ, так як вони будуть рухатися з гальмуванням. Про це розповіла доктор астропсихології, завідуюча кафедри астропсихології Європейського інституту в Дрездені, автор щорічного видання "Астрологічний календар для України" Олена Осипенко, передають Патріоти України.

“Весь жовтень є досить складним періодом для всіх людей на Землі. Він може виявитися навіть найбільш напруженим періодом в порівнянні з усіма іншими місяцями в 2020 році. Весь період з 10 вересня по 14 листопада — планета Марс проходить свій ретроградний шлях і не рекомендується починати важливі справи. Все, що починається в такий час — далі рухається з гальмуванням в часі і вимагає додаткових інтелектуальних і фінансових витрат”, — розповідає вона.

За словами астролога, Марс — символізує рух в будь-якому його вигляді, тому період ретроградного Марса — це “як затор з автомобілів на дорозі в годину пік”.

“У період з 2 по 14 жовтня планета Юпітер проходить по складному 19-му градусу Козерога і в разі, якщо ви що-небудь починаєте в ці дні — ці справи можуть пройти через випробування труднощами. Тому дуже раджу не починати в цей період нових проектів, так як в гороскопі їх початку, чи то реєстрація бізнесу, чи дорога покупка або народження сім’ї — Юпітер буде в градусі, що створює проблеми, а не сприятливому успіху і щастя”, — зазначає Осипенко.

Вона акцентує увагу на тому, що далі — тільки Юпітер виходить з даного складного градуса — естафету приймає Меркурій, починаючи свій ретроградний шлях з 14 жовтня і продовжуючи його до 3 листопада.

“Отже, всю другу половину жовтня ретроградний Меркурій погіршить ситуацію, вже складну, внаслідок ретроградного руху Марса. Це подвійний затор на дорозі нашого життя. Меркурій завідує питаннями посередницького бізнесу, купівлі-продажу, оформлення важливих документів. Він відповідає за всі види зв’язку, включаючи переговори, прийом на роботу і навчання. В даний період може виникати непорозуміння в важливих для нас відносинах, може замучити забудькуватість, неуважність, допускаються прикрі помилки в документах. Тому в даний період не рекомендується починати важливі соціальні справи, підписувати серйозні документи, робити значущі і дорогі покупки”, — пояснює Осипенко.

Астролог радить бути готовим до різного роду поломок техніки, телефонів, затримок в дорозі, прикрих помилок. Так, багатьом, швидше за все, доведеться займатися ремонтом, налагодженням, усувати виявлені слабкі місця і переробляти певну роботу. Навколо все, в кращому випадку, буде рухатися повільно, розмірено, а в гіршому, взагалі буксувати на місці.

“Протягом усього жовтня триває складна космічна ситуація. І найближчим сприятливим періодом, рекомендованим для доленосних подій вашого життя, є період з 15 по 26 листопада. В Україні 25 жовтня вибори мерів міст і до місцевих рад. Астрологічно це дуже складний день. І буде краще, якщо відбудеться другий тур виборів, і щоб нові, обрані народом мери, офіційно почали свою роботу, наприклад — 16, 18, 19 або 20 листопада. Україна, як країна, отримала свою незалежність в період двох ретроградних планет — Меркурія і Венери і, крім того, символ, який відповідає за еволюційний розвиток країни, знаходився в градусі випробування труднощами. Так, саме в тому градусі, за яким всю першу половину жовтня проходить Юпітер”, — говорить вона.

У цей період Осипенко рекомендує продовжувати раніше розпочаті справи. “Я рекомендую Вам в період жовтня продовжувати вже початі раніше справи, завершувати проекти, вивчати інформацію і робити усі підготовчі роботи для важливих стартів в майбутньому. Добре займатися ремонтом, а ним доведеться займатися, так як в період ретроградних планет виявляються всі слабкі місця — можуть ламатися техніка, допускатися серйозні помилки при прийнятті важливих рішень і в виробництві. І навіть відносини між людьми можуть виходити з ладу — можуть відбуватися сварки і конфлікти. І всі ці труднощі виявляються в тих місцях, де необхідна корекція і перебудова. Заплануйте на цей період генеральне прибирання будинку і робочого місця, розберіть одяг, який давно не носили, вчіться різним наукам, читайте і збирайте необхідну інформацію для майбутніх значущих в вашому житті ініціатив. Робіть все необхідне в поточному режимі, не підписуючи важливих документів і не роблячи дорогих покупок, особливо комп’ютерів, мобільних телефонів, телевізорів та іншої оргтехніки, а також автомобіля або іншого рухомого майна”, — радить астролог.

Також вона зазначає, що проживаючи період жовтня, постарайтеся бути якомога уважнішими, роблячи ту чи іншу роботу. Ретроградні планети дозволяють нам призупинитися, прислухатися до себе, зробити переоцінку цінностей, перевірити ще раз свої довгограючі плани і перенаправити нашу енергію в більш прогресивному і бажаному напрямку.

“Так, у разі, якщо важливу справу або необхідну покупку потрібно все ж таки зробити саме в період жовтня — я готова порекомендувати вам деякі оптимально сприятливі дні, які мінімізують труднощі, з якими ви можете зіткнутися в процесі своєї діяльності. Якщо не виходить відкласти справи на більш сприятливий період, то в крайньому випадку використовуйте: 1 (до 18:55), 4, 7, 12 (до 17:30), 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24 (до 17:05), 26, 27, 29, 30 (до 16:30)”, — підсумовує астролог.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...