Жив з неправильним діагнозом 17 років! У Львові підліток не міг ходити через рідкісну хворобу, але новий діагноз змінив його життя (відео)

У Львові 17-річному підлітку з рідкісною хворобою зробили операцію. Хлопець все життя жив з неправильним діагнозом. Спочатку лікарі вважали, що у нього ДЦП, а потім його мати побачила по ТБ дівчину зі схожими симптомами, але іншою хворобою. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Володимир здав аналізи, які підтвердили, що у нього рідкісне захворювання - торсіонна дистонія. При цьому лікарі кажуть, що його дуже складно діагностувати.

Раніше хлопець був прикутий до ліжка, він ледве ворушив ногами. Кардинальні зміни відбулися після того, як лікар призначив правильне лікування. Після лікування він почав рухатися і говорити. Тепер готується до своїх перших кроків у житті.

"Він нам виписав таблетки і сказав ідіть додому, якщо будуть зміни, телефонуйте. Ми поїхали додому, випили пігулку, він почав вставати, руки підіймати. Ми всю ніч не спали з чоловіком", - поділилася радісною новиною мама хлопця Іванна Приріз.

Жінка також розповіла, що була у багатьох лікарнях і ніде не могли встановити правильний діагноз. Попереду у Володимира ще одна операція. Йому повинні встановити нейростимулятор мозку. Він повинен допомогти йому швидше зажити повноцінним життям.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...