З'явилося відео, зняте кілером "злодія в законі" Лоту Гулі за кілька хвилин до вбивства

Перед вбивством Лоту Гулі в турецькій Анталії кілер зняв жертву на відео. Кілер йшов в декількох метрах від відомого азербайджанського злодія в законі Надіра Саліфова, відомого в злочинному світі як Лоту Гулі, по коридору готелю в турецькій Антальї і знімав свою жертву зі спини, передають Патріоти України.

Кадри опублікував Telegram-канал "112". Зйомка здійснювалася за 30 хвилин до вбивства. "Це не просто прогулянка по готелю, це остання прогулянка в житті злодія в законі Лоту Гулі", – написав "112".

За інформацією пабліку, кілер Хан Бакинський зняв це відео на камеру мобільного телефону в якості звіту про те, що знаходиться позаду жертви і готовий до виконання замовлення.

Виконавець вбивства зайшов в готельний номер свого патрона, де той грав у карти і чотири рази вистрілив йому в потилицю. Охорона Лоту Гулі встигла поранити кілера, а через деякий час його затримала поліція.

Також відзначено, що злочин став помстою членів сім'ї Ровшана Ленкоранського – передбачається, що його вбили на замовлення Гулі 18 серпня 2016 року, рівно чотири роки тому.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...