З'явилися страшні фото вантажівки ЗСУ, підірваної бойовиками на Донбасі

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко показав фото вантажівки ЗСУ, підірваної бойовиками на Донбасі. Відповідні знімки він розмістив у Telegram, передають Патріоти України.

"У цій понівеченій машині сьогодні на Луганщині загинув наш боєць. Ще п'ятеро поранені. Потужний вибух стався о четвертій ранку", - повідомив Цаплієнко.

За однією з версій, бойовики встановили на шляху автомобіля протитанкову міну ТМ-62М. Також на місці вибуху виявлена воронка та осколки від 120-мм міни.

"Неподалік від цієї підірваної машини вчора загинув на міні командир батальйону "Луганськ-1". І вчора ж ватажок "ЛНРівців" Пасічник оголосив свій ультиматум Україні. Зрозуміло, на повномасштабний наступ у окупантів зараз немає сил. Але замість цього вони абсолютно здатні розвернути проти нас війну диверсійних груп", - написав Цаплієнко.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...