Зле стало усім: У Києві школяр приніс у клас отруйну речовину

У київській гімназії №179 учень початкової школи приніс у клас небезпечну речовину. В результаті іншим дітям стало зле, імовірно через отруєння. Про інцидент стало відомо 1 жовтня із допису в телеграм-каналі "Київ зараз", передають Патріоти України.

Навчальний заклад, де трапилася надзвичайна ситуація, розташований на Голосіївському проспекті, 120в. Отруйний реагент туди приніс четвертокласник.

Дітей довелося евакуювати

Через погане самопочуття медикам довелося вивести дітей на вулицю, аби вони подихали свіжим повітрям. Що стосується небезпечної речовини, то її вилучила поліція.

Газова "атака" семикласника: схожий випадок

У місті Вишневе подібний інцидент трапився вранці 29 вересня. Там семикласник приніс у ліцей газовий балончик і застосував його у приміщенні. Понад тисячу осіб довелося евакуювати. На щастя, серйозно ніхто не постраждав, однак уроки таки скасували.

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...