Злочин та кара: Футболіст покинув український клуб після протесту фанатів через його "подвиги" за "ЛНР"

"Какая разница" кругом не працею, доведено на прикладі відомого спортсмена

Олексій Лобов

Футболіст житомирського "Полісся" Олексій Лобов покинув команду після протесту ультрас клубу через його участь у чемпіонаті "ЛНР", зазначають Патріоти України.

Як заявив директор клубу Володимир Загурський, перед підписанням Лобова вони не знали про його кар'єру на окупованій території.

"Лобов виступав останні 4 сезони за "Авангард". Ми його брали в команду на правах оренди, тому він не наш гравець. Зараз він гравець "Колоса". Коли ми його брали, про цю історію не знали, тому що ми вивчаємо історію кожного гравця з відкритих джерел. Якщо відкрити Вікіпедію та інші україномовні сайти – цієї інформації не було. З 2014 по 2017 рік були прогалини. Оскільки він молода людина, йому всього 23 роки, ми цьому не приділили потрібне увагу", – цитує Загурського tribuna.com з посиланням на регіональний телеканал СК1.

Загурський від фанатів дізнався, що на російських сайтах і порталах Луганщини зазначено, що цей футболіст грав в 2014-2016-х під егідою так званої "ЛНР".

"Для нас ця інформація була як сніг на голову. До нас ніхто не звертався з фанатів, щоб з'ясувати цю ситуацію. Ми з тренером запитали, чи готовий він пояснити, що і як відбувалося, де він грав. Він погодився. Тому підходили і до матчу, і після. Намагався і він пояснити, і позиція тренерського штабу, керівництва. Позицію не прийняли. Вона була однозначною – він тут не повинен грати. Сьогодні ситуація інша. Вчора він приїхав на збір і вирішив не продовжувати кар'єру у нас. Він тепер не гравець нашої команди", – сказав Загурський.

Ультрас "Полісся" виступили проти цього підписання, оскільки Лобов виступав за "Гірник" Ровеньки, "Шахтар" Красний Луч, "Далівець" Луганськ, ЦСКА НМ з чемпіонату "ЛНР" у період 2015-2016 року.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...