Знайдено і затримано скандального одеського ексвійськкома Борисова

ДБР затримало одеського ексвійськкома Євгена Борисова, якому напередодні оголосили підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень.

У Бюро повідомили, що колишній посадовець намагався втекти від слідства, при цьому він використовував елементи конспірації — змінював номери телефонів, автомобілів тощо, місце розташування.

"Два дні тривали активні пошуки й, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено та затримано у Києві. Враховуючи намагання колишнього воєнкома сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави", — сказано у повідомленні.

Раніше Національне агентство із питань запобігання корупції склало висновок щодо незаконного збагачення Борисова на 188 млн. грн.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...