Знайшли боєприпаси і наркотики: У Бразилії заарештували відомого найманця "ЛДНР" Лусваргі, який "відзначився" на Донбасі (фото)

У Бразилії за зберігання наркотиків і боєприпасів заарештували Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі на стороні проросійських бойовиків ДНР-ЛНР. Про це повідомляє видання Globo, передають Патріоти України.

У колишнього найманця у будинку знайшли 25 кг марихуани, кокаїн і 350 боєприпасів калібру 9 мм. У Лусваргі правоохоронці вилучили гроші, паспорти і мотоцикл підозрілого походження.

Лусваргі затримали в муніципалітеті Президенті-Пруденті. За його словами, він приїхав туди в пошуках роботи і в результаті на прохання невідомих погодився зберігати вдома наркотики і боєприпаси.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року Лусваргі затримали співробітники СБУ при перетині кордону. У січні 2017 року суд Києва засудив його до 13 років в'язниці, але вже в серпні справу повернули на новий розгляд. У травні 2018 році Лусваргі помітили в Києві, він розгулював на волі. 4 травня його затримали активісти і привели в СБУ.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...