Знайшли мертвою: Харківську піаністку шукали тиждень

Ганна Скіртенко була джазовою піаністкою, композитором і виконавцем власних пісень, працювала концертмейстером музичного училища ім. Лятошинського.

У Харкові виявили мертвою піантістку Анну Скіртенко, яка пропала безвісти минулої неділі, 16 серпня. Про це повідомляє місцеве видання "Місто Х", передають Патріоти України.

За попередніми даними, жінка наклала на себе руки, її знайшли недалеко від будинку волонтери пошукової групи "Мілена", на місце відразу ж викликали поліцію. У правоохоронних органах кажуть, що тіло передадуть на експертизу.

"Жінка, яка була в розшуку, повісилася в заростях недалеко від школи і власного будинку. За словами волонтерів, поблизу багато разів велися пошукові роботи, але знайшли тільки сьогодні. Вони збиралися вранці, щоб продовжити пошуки, і буквально через півгодини виявили тіло", - заявило джерело.

Зазначається, що Ганна Скіртенко була джазовою піаністкою, композитором і виконавцем власних пісень, працювала концертмейстером музичного училища ім. Лятошинського.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...