Знайшли шоковані сусіди: У Києві однорічна дитина сама "гуляла" сходами багатоповерхівки (відео)

Соцслужби обіцяють взятися за виховання батьків, а поліція виписала їм штраф.

У Києві дівчинка самостійно "гуляла" сходами багатоповерхівки. Дитина у віці 1 рік і 3 місяці подолала відстань з першого по п'ятий поверх сходової клітки, а батьки відсутність доньки навіть не помітили. Коли дитину принесли батькам, вони здивувалися, передають Патріоти України.

Дитину знайшла дівчина, що живе в цьому будинку. Дівчинка була лише у підгузку і "бодику". Сусідка каже, що горе-батьки не сказали їй навіть спасибі, та й малюкові не особливо зраділи.

Андрій, який живе по сусідству з сім'єю, показує рідкі перегородки на перилах і каже, що дитина просто дивом залишилася ціла. Адже діти в такому віці, як правило, вже вміють ходити, але роблять це дуже невміло, часто падаючи.

Хлопець каже, що до сусідів вже двічі викликав поліцію. Вони постійно п'ють і буянять, за дітьми ніхто не дивиться. Крім однорічної дівчинки, у них є ще трирічний хлопчик. Дитина часто сидить на підвіконні відчиненого вікна. Батьки в цьому ж приміщенні п'ють і курять - дим стоїть стовпом.

П'ять років тому соцслужби забрали у горе-матері п'ятьох дітей. Всі вони живуть в інших сім'ях. Коли малечу забрали, вони поїхали в Хмельницьку області. З того часу горе-мати встигла народити ще двох і повернутися до столиці. Соцслужби обіцяють взятися за виховання батьків, а поліція виписала їм штраф (від 850 до 1700 грн).

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...