Знак "якості"? У Лівії на пляжі знайшли партію гашишу із зображенням Путіна

У Лівії на морському узбережжі виявили брикети з наркотичною речовиною, на яких зображений президент Росії Володимир Путін. Про це повідомляє місцеве видання The Libya Observer з посиланням на поліцію, передають Патріоти України.

5 лютого житель міста Ель-Мардж знайшов на березі 323 брикети з гашишем і повідомив про це правоохоронцям. На кожному брикеті було зображено обличчя Путіна.

Кількома днями раніше на інших східних пляжах Лівії виявили велику партію гашишу із зображенням колумбійського наркобарона Пабло Ескобара. Зазначається, що поява наркотиків на різних пляжах країни може свідчити про затоплення в морі великої контрабандної партії, призначеної для якогось наркоторговця.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...