"Зозуля розколов мою команду на дві частини": Гравець "Луго" розповів про образи в бік українських футболістів

Василь Кравець зізнався, що до нього теж були претензії щодо Зозулі, тому що він теж - українець.

Василь Кравець. Фото: РБК.

Захисник "Леганесу" Василь Кравець, який виступає на правах оренди за "Луго", згадав ситуацію з образами Романа Зозулі з боку ультрас "Райо Вальєкано". Він вважає, що Роман розколов його команду на дві частини. Про це пише "Трибуна", передають Патріоти України.

"Жодні фанати не підтримують сильно ультрас "Райо Вальєкано". Тільки-но читав у новинах, що вони і цей депутат (Пабло Іглесіас - прим.) засуджують Зозулю. Але більшість депутатів, клубів, гравців за нього.

Звичайно, в "Леганесі" були такі гравці, які говорили, що підтримують "Райо Вальєкано". Говорили, що Зозуля расист, доводили мені. Перший час я з ними сперечався, доводив. А потім подумав - що я їм доведу, якщо вони самі не хочуть слухати ніяких виправдань або фактів з приводу Роми.

І я забив. Добре, думайте, що хочете, мені байдуже. Коли вони мене запитували, чи підтримую я Зозулю, то говорив, що підтримую. Все це почалося, коли зірвався матч.

До мене були претензії щодо Зозулі, тому що я теж українець. Щоб я йому сказав повидаляти якісь фотографії, щоб він цього більше не робив, якщо хоче грати в футбол, а я це слухав. У нас команда поділилася на дві частини. Одні підтримували мене, інші - "Райо Вальєкано", - сказав Кравець.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає